Kirjoitettu 6.7.2020

Kokouskutsu

Tervetuloa Forssan Seudun Perussuomalaisten hallituksen kokoukseen Forssan keilahallille 21.7 klo 17.00. Hallituksen kokouksen jälkeen vuorossa 0n yhdistyksen kevätkokouks alkaen klo 18.00.

 

Kirjoitettu 19.1.2020

Forssan seudun Perussuomalaisten hallituksen järjestäytymiskokouksen päätöksiä.

Lehdistötiedote

 

 

Forssan Seudun Perussuomalaisten hallitus piti järjestäytymiskokouksensa Forssan Keilahallilla 14.1.2020 ja teki seuraavia valintoja.

Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Jarmo Kalliola Jokioisilta, sihteeriksi ja taloudenhoitajaksi valittiin Patrick Lohvansuu Forssasta, tiedottajaksi ja PR-vastaavaksi valittiin Sami Mattila Forssasta, hallituksen kokousta edeltäneessä avoimessa kokouksessa yhdistyksen toiminnantarkastajaksi valittiin Mira Kulmala-Sjöman, sekä hallituksen varajäseneksi vuodelle 2020 Anu Sarin. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin jo syyskokouksessa Pia Kuparinen.

Yhdistys aloittaa kevään 2021 kunnallisvaalikampanjansa Forssan torilla lauantaina 8.2 klo 10-12 välisenä aikana kun Perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja kansanedustaja Riikka Purra, sekä kansanedustaja Lulu Ranne saapuvat silloin Forssaan. Luvassa on ajankohtainen poliittinen tilannekatsaus ja yleisöllä on myös samalla keskustelumahdollisuus kansanedustajien, Forssan Seudun Perussuomalaisten edustajien, Perussuomalaisten Hämeen piirin, sekä Kanta-Hämeen perusnaisten edustajien kanssa! Samalla otetaan ilmoittautumisia vastaan Perussuomalaisten ehdokkaaksi seuraaviin kunnallisvaaleihin..

Vaalikampanja jatkuu tämän jälkeen torilla lauantaisin vähintään kerran kuukaudessa.

 

Kirjoitettu 9.10.2019

Kuntavaalit 2021

Olemme aloittaneet ehdokkaiden rekrytoinnin.

Jos olet kirjoilla Forssassa, Jokioisilla tai Ypäjällä (tai tulet olemaan kirjoilla vaalipäivänä) ja olet kiinnostunut ajamaan perussuomalaista politiikkaa omalla paikkakunnallasi, niin käy täyttämässä pieni kysely. Olemme sinuun yhteydessä!

Kirjoitettu 24.9.2019

Pia Kuparinen jatkaa Forssan seudun Perussuomalaisten puheenjohtajana

Yhdistyksen hallitukseen valittiin vuodelle 2020 seuraavat henkilöt

Sami Mattila, varalle Mika Sarin
Jarmo Kalliola, varalle Petri Into
Jari Vähänen, varalle Markku Heikkilä
Aila Lahtinen, varalle Pirita Hipp-Koskenoja
Vesa Hiukkanen, varalle Jari Kantelus
Matti Luostarinen, varalle Tommi Holopainen

Taloudenhoitajana jatkaa Patrick Lohvansuu

Hämeen piirin kokouksiin valittiin edustajaksi Jarmo Kalliola, varalle Vesa Hiukkanen.

Vahvistettiin vuoden 2020 talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Kirjoitettu 8.4.2019

VAALIVALVOJAISET

Vaalivalvojaiset su 14.4 Keilahallin saunalla alk. klo 19.30. Sisäänkäynti C-rapun kautta piipun puolelta. Ovi aukeaa soitolla Jarmo 045-2571805

Omat eväät ja kuoharit mukaan 🙂

Tervetuloa!

Kirjoitettu 9.12.2018

Syyskokouksen lehdistötiedote

Lehdistötiedote

Forssan seudun Perussuomalaiset valitsi syyskokouksessaan 15.11.2018 puheenjohtajakseen Pia Kuparisen.

Hallitukseen valittiin lisäksi Jarmo Kalliola varalle Petri Into, Sami Mattila varalle Tero Ahtola, Matti Luostarinen varalle Tommi Holopainen, Pirita Hipp-Koskenoja varalle Patrick Lohvansuu, Jari Vähänen varalle Markku Heikkilä ja Vesa Hiukkanen varalle Jari Kantelus.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Mira Kulmala-Sjöman.

Perussuomalaisten Hämeen piirin kokouksiin valittiin edustajiksi Pirita Hipp-Koskenoja varalle Tommi Holopainen, Jarmo Kalliola varalle Jari Vähänen, Pia Kuparinen varalle Vesa Hiukkanen ja Sami Mattila varalle Tero Ahtola.

Piirihallituksessa yhdistystä edustaa Jarmo Kalliola varalla Sami Mattila.

Ensi vuoden eduskuntavaaleihin yhdistys lähtee aktiivisesti mukaan ja tukee mahdollisuuksiensa mukaan omia ehdokkaitaan Pia Kuparista ja Jarmo Kalliolaa heidän vaalikamppailuissaan.

Kirjoitettu 21.10.2017

Kiitos Laura !

Forssan seudun perussuomalaiset kiittävät presidenttiehdokas Laura Huhtasaarta vierailusta Forssassa.

Lämpimät kiitokset myös yleisölle ja järjestäjille!

Kirjoitettu 18.10.2017

Syyskokouksen satoa

Syyskokous pidettiin 17.10. ja sen myötä tulee muutoksia hallituksen kokoonpanoon ja yhdistyksen toimialueeseen.

Jokioisten ja Ypäjän perussuomalaiset ry. fuusioituu Forssan seudun perussuomalaiset ry:n kanssa 1.1.2018. Toiminta jatkuu Forssan seudun perussuomalaiset ry:n nimissä.

Muutoksesta johtuen hallituksen kokoonpanoon tulee vuodenvaihteessa muutoksia.

Uusi puheenjohtaja on 1.1.2018 alkaen Pia Kuparinen ja uuden hallituksen kokoonpano on 1+6+6.

Uudet hallituksen jäsenet ovat Jarmo Kalliola, Markku Heikkilä, Mikko Suomi, Jari Kantelus, Matti Luostarinen ja Sami Mattila.

Uudet hallituksen varajäsenet ovat Harry Forsblom, Jari Vähänen, Tommi Holopainen, Patrick Lohvansuu, Vesa Hiukkanen ja Pirita Hipp-Koskenoja.

Varajäsenet ovat henkilökohtaisia, ja heillä on puhe-oikeus hallituksen kokouksissa.

Kirjoitettu 1.7.2017

Forssan Heinämessut 1.-2.7.2017

Tervetuloa vierailemaan teltallamme. Löydät meidät paikalta F1. Tarjolla mehua ja pientä purtavaa. Puolueen ja paikallisyhdistyksen jäsenhakemuksia saatavilla myös.

Kirjoitettu 28.6.2017

Kannanotto puolueen uuteen johtoon

Forssan seudun perussuomalaiset kunnioittaa jäsenistön Jyväskylän puoluekokouksessa tekemiä henkilövalintoja, ja tukee puheenjohtaja Jussi Halla-ahoa, sekä muita kokouksessa valittuja toimihenkilöitä.

Kirjoitettu 15.5.2017

Presidentti Koivisto 1923-2017

Perjantai-iltana uutiset kertoivat, että presidentti Mauno Koivisto oli siirretty saattohoitoon. Lauantai-aamuna Suomi heräsi suru-uutiseen. Presidentti Koivisto oli nukkunut pois klo 21.15 edellisenä iltana.

Forssan seudun perussuomalaiset ry. esittää osanottonsa presidentti Koiviston omaisille.

Kirjoitettu 9.4.2017

Turpaan tuli!

Turpaan tuli, eikä edes ihan vähän. Olemme menettämässä yhden valtuustopaikan. Onneksi meillä on kuitenkin useita varasijalle yltäneitä. Tästä ei tietenkään ole valtuuston äänestyksissä mitään apua, koska varavaltuutetut eivät muuta vaalitulosta.

Kirjoitettu 1.3.2017

Kohti vaalipäivää !

Vaalien ehdokashankinta on nyt sitten päättynyt ja listat toimitettu kaupungin-/kunnantalolle.

Meillä on ehdokkaita Forssassa 10, Humppilassa 1, Jokioisilla 4 ja Ypäjällä 3. Yhteensä siis 18 ehdokasta.

Nyt sitten voidaan keskittyä kunnolla kampanjoimaan. Asiasta lisää lähipäivinä. Pysy kuulolla !

Kirjoitettu 2.1.2017

Uusi hallitus

Vuoden vaihtuminen toi vähäisiä muutoksia hallituksen kokoonpanoon.

Yksi jäsen lähti hallituksesta omasta tahdostaan ja tämän johdosta yksi varajäsen otettiin varsinaiseksi jäseneksi, ja hänen tilalleen varajäseneksi tuli yhdistyksen vanha jäsen.

Lisäksi taloudenhoitaja vaihtui. Tehtävästä luopunut henkilö jatkaa kuitenkin hallituksen jäsenenä.

Kirjoitettu 15.12.2016

Ryhdy kuntapäättäjäksi – tule PS:n ehdokkaaksi

Äänestäminen kuntavaaleissa on tärkeä tapa vaikuttaa oman kunnan asioihin mutta kaikkein tehokkainta on asettua itse ehdolle. Perussuomalaiset ovat juuri sinulle sopiva, tavallisten ihmisten puolue. Maalaisjärki ja asiakeskeisyys siivittävät paikallista politiikkaamme kuntalaisten ääntä kuunnellen vaalipäivänä 9.4.2017.

Me Perussuomalaisissa tiedämme, että asiat eivät muutu itsekseen, vaan niille täytyy tehdä jotain. Ehdokkailtamme ei vaadita erityistä politiikan osaamista, vaan asenne ratkaisee. Olemme jo saaneet ehdokkaiksi monenlaisia ihmisiä – naisia, miehiä, nuoria, perheellisiä, senioreita, opiskelijoita, työntekijöitä, virkamiehiä, johtajia, yrittäjiä jne. ja heistä jokainen tuo mukanaan oman asiantuntemuksensa.

Jos tunnistat itsessäsi kiinnostuksen yhteisten asioiden hoitamista kohtaan ja haluat oppia uutta, toivotamme sinut lämpimästi ehdokkaaksemme kevään 2017 vaaleihin.

Tutustu tästä ehdokasoppaaseemme.

Klikkaa tästä ilmoittautumaan ehdolle.

Jokainen ehdokas luo oman ehdokasesittelyn vaalisivustolle

Ehdokaspakettiin kuuluu, että jokainen ehdokas luot itse oman esittelysivun puolueen sivuilla olevaan ehdokasgalleriaan. Katso tästä hyvä esimerkkikokonaisuus ehdokasesittelysivusta.

Ehdokassivun luomista varten tarvitset PS-Tunnuksen eli rekisteröitymisen puolueen kotisivuille. Tämä on helppoa. Jos olet jo paikallisyhdistyksen hyväksymä ehdokas mutta sinulla ei ole omaa PS-Tunnusta, toimi seuraavasti:

  1. Rekisteröi tästä ensin oma PS-Tunnus, jos sinulla ei sitä ole jo käytössä ja
  2. ilmoittaudu tästä ehdolle netissä.
  3. Saat yhdistykseltä sähköpostia ehdokkuuden vahvistumisesta/rekisteröinnistä ehdokasgalleriaan.
  4. Täytä ehdokassopimus- ja ehdokassuostumus-lomakkeet omalle yhdistykselle.
  5. Täydennä ehdokasesittelyysi kuvat, ajatukset, teemat ja pyydä yhdistystäsi julkaisemaan esittelysivusi PS:n ehdokasgalleriaan.

Perussuomalaisten ehdokkaiden vaalisivusto on verkkopohjainen ehdokasgalleriamme, jossa esittelemme eri puolella Suomea ehdolla olevat kuntavaaliehdokkaamme. Sivustolta voi tutustua ehdokkaiden vaaliteemoihin ja katsoa ehdokkaan omista tapahtumailmoituksista, missä hän on tavattavissa. Lisäksi sivujen ehdokastietoja käytetään julisteiden ja vaalilehtien painatukseen.

Klikkaa tästä tutustumaan ehdokasgalleriaan.

Lisätietoja ehdokasgalleriasta, ota yhteyttä tuki@nullperussuomalaiset.fi tai puh. 040 661 6919.

Talvisin vaaliterveisin

PS-tukipalvelut

Jaana Vesterinen-Prähky
projektisuunnittelija

Kirjoitettu 29.10.2014

Yhdistyksen www-sivut

Yhdistyksen nettisivut löytyvät toistaiseksi osoitteesta forps.fi